TARİHÇE

Okulumuz, Isparta Merkez Yedişehitler Mahallesi 2952 Sokak No:31'de Ali Haydar Albayrak İlkokulu ile ortak bahçe içerisinde inşa edilmiştir. İnşaat süreci 2020 yılında tamamlanmıştır.

Okulumuz başlangıçta 'YEDİŞEHİTLER ANAOKULU' ismi ile normal gelişim gösteren öğrencilere yönelik okul öncesi eğitim kurumu olarak açılması planlanmıştır. Fakat ilimizde 3-6 yaş otizmli ve zihinsel yetersizlikten etkilenmiş çocuklarımızın eğitime erişimlerinde duyulan ihtiyaç ile Milli Eğitim Bakanlığımızın her ilde Özel Eğitim Okulu açılması projesi kapsamında ilimizde de 'YEDİŞEHİTLER ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU' açılmasına Şubat 2020 tarihi itibariyle karar verilmiştir. Mayıs 2020 tarihi itibariyle de Milli Eğitim Bakanlığımızca açılışına onay verilerek, 'ISPARTA YEDİŞEHİTLER ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU' olarak resmen faaliyetlerine başlamıştır.

Okulumuzda eğitim öğretim fiili olarak, COVİD-19 tedbirleri alınarak Eylül 2020'de başlamıştır.